Bev Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) eğitim alanında verdiği destekler kapsamında okulların fiziki şartlarını düzeltmek için yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Bev Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü
  • 21 Kasım 2018, Çarşamba 10:03

BEV Yönetim Kurulu Üyeleri, Göynüklü Köyü M. Zeki Yazıcı İlk ve Ortaokulunda yenileme çalışması yürüttü.

BEV Başkanı Naci Şahin;2018-2019 yılı eğitim-öğretim döneminin başında ziyaret ettiği okulda birçok ihtiyacın olduğunu fark ettiğini belirtti. Okul için harekete geçme kararı aldıklarını dile getiren Şahin, “Okul yönetimi ve BEV Yönetim Kurulu Üyelerinin duyarsız kalmayarak elimizden geldiği ölçüde okulumuza destek yapmaya çalıştık. Öğrencilerin mutluluğu bizleri son derece mutlu etti. Eğitime destek ve bu tür yenileme çalışmaları için her yıl bütçemizden önemli pay ayırıyoruz2017 yılında yenilediğimiz İhsan Dikmen 4 İlk Okulu ve yine 2019 yılının Şubat Ayında Karacabey Karakoca İlköğretim Okulu Bilgisayar Sınıfı oluşturma projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.  Bu tür kampanyalara her zaman destek vereceğiz, çalışmalarımız bu yönde devam edecek. Amacımız çocuklarımızın eğitim gördüğü binaların fiziki şartlarını güzelleştirmek, bu sayede okullarını sevmelerini sağlamak. Bununda eğitimlerine olumlu yansıyacağı kanaatindeyim. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

8.sınıf öğrencileri ziyaretinde konuşan BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Adnan Sözeri ise “Bugünün çocukları, yarının gençlerini karşımda görmekten son derece mutlu ve gururluyum. Bizler sizlerin eğitim alanını güzelleştirmek için destekler veriyoruz. Sizlerden beklentimiz ise öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, başarılı asker, en büyük devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRKün izinden ayrılmamanızdır. Seçeceğiniz arkadaşların sizi yansıtacağını, alışkanlıklarınızı etkileyeceğini unutmamanız, bu nedenle size iyilik, hoşgörü, disiplin çerçevesinde yararı olduğuna inandığınız kişilerle dostluk kurmanız gerekliliğidir.Zararlı alışkanlardan uzak durarak boş zamanlarınızı spor, zeka oyunları..vb. şeklinde değerlendirmeniz, hep üretken olmak için çaba göstermeniz, sizi başarıya götürecek en büyük anahtardır” dedi.

BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Vehbi Varlık da, “Öğretmenlerimiz bizim geleceğimizin aynasıdır. Aynen bu okuldaki öğrenciler gibi.. Öğretmenlerimizin bilgi ve donanımı bizlere geleceğin mühendislerini, doktorlarını, savcılarını yetiştirecek. Refah içinde yaşayacağımız günlerin temelini onların bilgisi, kültürü ve de hoşgörüsü oluşturacaktır. Bu noktada yaptıkları işin kutsallığını, büyüklüğünü anlatacak kelimeler yetersiz kalır inancındayım. Unutmamamız gereken en önemli unsur geleceğimizi aydınlatacak  genç nesillerin  öğretmenlerimiz sayesinde yetişecek olmasıdır. Bu vesile ile yaklaşan öğretmenler gününde tüm öğretmenlerimizi kutlar ve tekrar tekrar teşekkür ederiz” dedi.

M.Zeki Yazıcı İlk ve Ortaokulu Öğretmeleri de ziyaretten ve verilen desteklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek BEV Yönetimine ve Vehbi Varlıka teşekkür etti.

Okul Müdürü Köksal Kaleli de, “Daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak için BEV Yönetim Kurulu Üyelerinin aracılığıyla okulumuzun ve ana sınıflarımızın bulunduğu binaların  dış cephe boyası, bahçe duvarlarının boyanması ve sınıflarında yenileme çalışmaları gerçekleşmiştir. Okulumuzun fiziki imkanları yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin yüzünü güldürmüş, daha hijyenik ortamda ders yapma imkanı sağlamıştır” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık