Başkan Evren, Yapı Fuarını Ziyaret Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, 6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarını (MAYDEF) ziyaret ederek stantları gezdi.

Başkan Evren, Yapı Fuarını Ziyaret Etti
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 16:56
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, 6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarını (MAYDEF) ziyaret ederek stantları gezdi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF) ziyaretçilerini ağırlarken ESKKK Başkanı Ali Evrende, fuarı ziyaret ederek buradaki firmalarla görüştü. Bu tür fuarların ilin tanıtımı adına da önemli olduğunu kaydeden Evren, fuarda yer alan yenilik ve teknolojilerin de sektöre büyük katkı sağladığını söyledi. Fuarda yer alan sektör temsilcilerinin, yeni ürünlerini bu kapsamda bölge illerinden gelen ziyaretçilere tanıtma fırsatını da bulduklarını kaydeden Evren, bu şekilde kent ekonomisinin de hareketlendiğini belirtti. Malatyada güzel işlere imza atıldığına inandığını dile getiren Evren, “Bu fuarın Malatyada açılmasından dolayı emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum dedi. Evren, ayrıca son dönemdeki ekonomik süreçte, fırsatçılara da tepki gösterdi. Evren, “Bu süreçte doların artmasını bahane gösterip de maydanoza, domatese, yumurtaya zam yapılıyorsa burada bir art niyet var” diye konuştu.
Fuarda bu yıl stant açan çadır imalatçısı Ömer Faruk Özçelik ise “Daha önce yurt dışı ve İstanbuldaki bir çok fuara katıldık. Malatyada ilk kez yer aldık. İnşallah bundan sonra devamı gelecektir. 1986 yılından beri bu işin içindeyiz. 8 ülkeye ihracatımız var diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık