Başiskelenin Yeni Kapalı Pazarı

KOCAELİ (İHA) ?? Başiskele Belediyesi, en yoğun nüfuslu bölgelerden olan Barbaros Mahallesine modern kapalı pazar yerleri kazandırıyor.

Başiskelenin Yeni Kapalı Pazarı
  • 23 Ekim 2018, Salı 16:34
KOCAELİ (İHA) ?? Başiskele Belediyesi, en yoğun nüfuslu bölgelerden olan Barbaros Mahallesine modern kapalı pazar yerleri kazandırıyor.
Başiskelede çadırlar altında zor koşullarda çalışan Pazar esnafını ve yağmur altında alışverişte zorluk çeken vatandaşların yaşadığı zorluklar, inşa edilen kapalı pazar alanları ile ortadan kaldırılıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi, kapalı Pazar alanlarına bir yenisini de Barbaros Mahallesinde inşa ediyor.
Rekreasyon alanı ile birlikte 13 bin 270 m2 alanda yapımı devam eden Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarının kullanım alanı 2 bin 640 m2 olacak. İdari bina ve sosyal tesis, mescit, Bay Bayan engelli wc. Zabıta odası, çay ocağı, çocuk oyun parkı, dinlenme ve oturma alanları ile 124 araçlık otopark bulunacak kapalı semt pazarının çelik yapısı tamamlanandı, çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.
Öte yandan Başiskele Belediyesi ekipleri, 2018 yılı yatırım programı kapsamında ilçede asfalt yapılması gereken sokaklarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Kılıçarslan Mahallesi Nüshetiye Caddesi 2 bin ton sıcak asfaltla kaplandı. Ayrıca Ovacık Mahallesi Hacıoğlu Sokak 450 ton, Damlar Mahallesi Üstad sokak ve Şeyh Edebali Caddeside 700 ton sıcak asfaltla kaplandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık