Aytemiz Ve Mehmetçik Vakfından İşbirliği

Aytemiz, yapımı devam eden İstanbul-İzmir Otoyolunda iki yeni istasyonun işletmesi için Mehmetçik Vakfı ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Aytemiz markası ile 10 yıl boyunca hizmet verecek olan istasyonların 2019 yılı Eylül ayında açılması hedefleniyor.

Aytemiz Ve Mehmetçik Vakfından İşbirliği
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 10:48
Aytemiz, yapımı devam eden İstanbul-İzmir Otoyolunda iki yeni istasyonun işletmesi için Mehmetçik Vakfı ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Aytemiz markası ile 10 yıl boyunca hizmet verecek olan istasyonların 2019 yılı Eylül ayında açılması hedefleniyor.

Aytemiz, Mehmetçik Vakfı ile önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşmaya göre; Otoyol AŞ. tarafından yapımı devam eden, Marmara ve Ege bölgelerini birbirine bağlayacak İstanbul-İzmir Otoyolu üzerinde yer alan ve Mehmetçik Vakfına tahsis edilen 2 istasyon alanının işletmesini Aytemiz üstlenecek. 10 yıl boyunca işletilecek istasyonların Eylül 2019da açılması hedeflenen İstanbul-İzmir Otoyoluna paralel olarak hizmete girmesi amaçlanıyor.

Mehmetçik Vakfıyla yaptıkları anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını belirten Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: Tamamen yerli sermayeli, Türkiyenin en hızlı büyüyen enerji kuruluşlarından biri olarak, ülkemizde toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan Mehmetçik Vakfı ile manevi yönü çok yüksek ve bir o kadar kıymetli bu iş birliğini hayata geçiriyor olmaktan hem şahsım hem de temsil ettiğim şirketimiz adına gurur duyuyorum. Mehmetçik Vakfı ile ilgili çeşitli tanıtım faaliyetlerinin de yapılabileceği bu 2 istasyonun şimdiden hem şirketimiz hem de milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum diye konuştu.

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Yaşar Bal, Aytemizle anlaşmalarıyla ilgili olarak; Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, vatan hizmetini yerine getirirken Şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimizin kendilerine maddi/manevi destek sağlamakta, çocuklarına üniversiteyi bitirinceye kadar yardımda bulunmaktadır. Yapılan yardımların kaynağını, yüce milletimizin yaptığı bağışlar ile değişik işletmelerle yapılan işbirliği sonucu oluşan gelirler oluşturmaktadır. Bu kapsamda; akaryakıt sektöründe 1998 yılında başlayan faaliyetimize, sektörün önemli bir markası olan Aytemizi de katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğinin taraflara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Ahmet Eke ve Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Yaşar Balın ev sahipliğinde düzenlenen imza töreninde ayrıca Mehmetçik Vakfı Yatırımlar Müdürü Necdet Ertuş, Aytemiz Yatırım Direktörü İbrahim Nadiroğlu, Aytemiz Yatırım Müdürleri Osman Gülmez ve Hamit Apaydın da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık