Asriadtan Mtsoya Hayırlı Olsun Ziyareti

ASRİAD yönetimini ağırlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatyanın menfaatine olacak her projede güç birliğinin bize katkısı olacaktır” dedi.

Asriadtan Mtsoya Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 10:57
ASRİAD yönetimini ağırlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatyanın menfaatine olacak her projede güç birliğinin bize katkısı olacaktır” dedi.
Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve beraberindeki heyet, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ilk olarak söz alan ASRİAD Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, Malatya iş dünyasının kalbi ve lokomotifi olan Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Sadıkoğlu ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek “Başarılı olacağına inandığımız aktif ve dinamik bir yönetimi görev başında görmekten mutluyuz” ifadelerine yer verdi.
Yeni ve büyük Türkiye gibi şuan ki yönetimin başarısının da büyük Malatyanın başarısı olacağını kaydeden Özel, uzun süredir bir atılım bekleyen Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının bu atılımı şimdiki yönetim ile gerçekleşeceğine inandığını söyledi. Malatya Ticaret Odasının her zaman yanlarında olacaklarını ve gerekli çalışmaları hassasiyetle yapacaklarını dile getiren Özel, yeni yönetime başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, ASRİAD Malatya Şubesinin yeni kurulmasına rağmen başarılı çalışmalarının olacağını ve Malatya iş dünyası ile yapacakları istişare toplantılarında mutlaka ASRİAD Malatya Şubesinin de yer alması gerektiğini söyledi. Malatya TSO olarak ASRİAD ile birlikte yürütülecek tüm çalışmalarda bizler gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirten Sadıkoğlu, “Malatyanın menfaatine olacak her projede güç birliğinin bize katkısı olacaktır. Bu vesileyle gerçekleştirmiş olduğunuz nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık