Arbella Makarna, İstikrarlı Büyüme İle Yoluna Devam Ediyor

Arbella makarnayı da bünyesinde barındıran Mersin merkezli Durum Gıdanın, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2017 Yılı Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 78. sırada yer aldığı bildirildi.

Arbella Makarna, İstikrarlı Büyüme İle Yoluna Devam Ediyor
  • 17 Temmuz 2018, Salı 16:14
Arbella makarnayı da bünyesinde barındıran Mersin merkezli Durum Gıdanın, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2017 Yılı Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 78. sırada yer aldığı bildirildi.
Durum Gıdadan yapılan açıklamaya göre, Arbella makarna, dünya markası olma yolunda yükselişini devam ettiriyor. 2007 yılında tüketicisi ile buluşan Arbella, makarna üretim kapasitesi ve tesisleri ile üretim ve ihracat potansiyeli açısından dünyadaki ilk 10 büyük makarna şirketi arasında yer alıyor.
Mersin merkezli Durum Gıda, kurulduğu günden bu yana kapasitesini ve pazar çeşitliliğini artırarak istikrarlı büyümesini sürdürürken, Arbella markası ile de makarna sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.
İstanbul Sanayi Odasının açıkladığı 2017 Yılı Türkiyenin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 78. sırada yer alan Durum Gıda, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet vizyonu ile çalışmalarını sürdürüyor.
Arbella Makarna Genel Müdürü Abdülkadir Külahçıoğlu, Durum Gıdanın geniş pazarlama ağı, ürün çeşit ve kalitesi, finansal ve insan kaynaklarındaki gücü ile istikrarlı bir şekilde büyümesine devam ettiğini belirterek, ürün, hizmet ve insan kaynakları kalitesinden taviz vermediklerini, yenilikçi ürünlerle her geçen yıl bilinirliklerini ve tercih edilirliklerini arttırdıklarını kaydetti.
Makarna sektöründe satışı, kalitenin, markanın, teknolojik gelişim ve kapasitenin belirlediğini vurgulayan Külahçıoğlu, Durum Gıda olarak artan iş hacmine bağlı ve yeni ürün çeşitlerine yönelik yatırımlar yaptık. Türkiye ve dünya piyasalarına ilkleri sunduk. Büyümenin ve satış yapabilmenin en önemli kriteri, karşınızdakinin ne istediğini bilmektir. Arbella makarna, Türkiyede ilk kez üretilen lazanya, tagliatelle, nidi, mercimekli ve nohutlu makarnanın da üreticisidir. Bu ürünlerimiz Uzakdoğu ve Kuzey Amerika ülkeleri başta olmak üzere, bilinirliğimizi ve tüketimimizi arttırdı, büyümemizde etken oldu dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık