Araç Sahipleri İçin Check-Up Duyurusu

Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster otomobillerin en önemli noktalarının kontrolünü kapsayan check-up hizmetini müşterilerine bedelsiz olarak sunacağını duyurdu.

Araç Sahipleri İçin Check-Up Duyurusu
  • 07 Eylül 2018, Cuma 15:54
Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster otomobillerin en önemli noktalarının kontrolünü kapsayan check-up hizmetini müşterilerine bedelsiz olarak sunacağını duyurdu.

Michelin Grubu çatısı altında Türkiyenin 52 ilinde 200e varan servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yaptığı duyurda otomobillerin en önemli noktalarının kontrolünü kapsayan check-up hizmetini müşterilerine ücretsiz olarak sunacağını bildirdi. Yapılan şirket açıklamasına göre lastikler, farlar, amortisör, egzoz, fren sistemi, sıvılar (motor yağı, antifriz, cam suyu, akü suyu), klima, ön düzen ayarı, silecekler, filtreler ve birçok serviste sunulmayan fren hidroliği ile akünün ücretsiz kontrolünü kapsayan check-up hizmeti, otomobillerdeki olası arızaları ve kaza risklerini en aza indirecek. Ücretsiz check-up yaptırmak için markadan herhangi bir ürün veya hizmet alma şartı da aranmıyor; check-up sonrasında ortaya çıkan arızalar, müşterinin onayının alınması durumunda giderilecek.

Kapsamlı araç check-upı neden önemli?
Açıklamada yer alan ifadelere göre yeni nesil otomobiller, her ne kadar en son teknolojilerle ve en kaliteli malzemelerle üretiliyor olsa da, aracı oluşturan parçaların da bir ömrü vardır ve araç üretiminde kullanılan orijinal parçalar zamanla etkisini yitirir. Bu yüzden marka ve modeli ne olursa olsun her otomobil, düzenli kontrol ve bakıma ihtiyaç duyar. Düzenli kontrol ve bakımlar yapılmazsa, otomobilin vereceği tepkilerden de bir sorun olduğu anlaşılabileceği gibi, beklenmedik arıza ve kaza riski yükselir. Tüm bunların yanında düzenli kontrol ve bakımlar, beklenmedik arıza ve kaza risklerini en aza indirirken, otomobillerin sağlıklı ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlayarak yakıt tüketiminin azaltılmasına da yardımcı olur.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık