Ak Parti İl Başkanı Salman: Birlik Ve Beraberlikle Aşamayacağımız Sıkıntı Yok

Türkiyenin birlik ve beraberlik içinde aşamayacağı zorluk olmadığını ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, ekonomik açıdan daha güzel günler yaşanacağına inandıklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Salman: Birlik Ve Beraberlikle Aşamayacağımız Sıkıntı Yok
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 13:26
Türkiyenin birlik ve beraberlik içinde aşamayacağı zorluk olmadığını ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, ekonomik açıdan daha güzel günler yaşanacağına inandıklarını söyledi.
Türkiyenin şimdiye kadar birçok terör örgütüyle mücadele ettiğini belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Bu zamana kadar farklı terör örgütlerinin yaptığı süreçleri boşa çıkardık. Şu anda da finansal bir terörle boğuşuyoruz. İnşallah bundan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanun liderliğinde kurulan kadroların attığı adımlarla selamete çıkacağız. Gerekli çalışmaların yapıldığı herkes tarafından gözlemleniyor. Finansal terör olayını da Türkiye başarı ile atlatacaktır. Ekonomik açıdan daha güzel günler yaşayacağımızı ümit ediyoruz dedi.
Farklı düşüncelere sahip olan vatandaşların bile finansal terör karşısında dimdik durmasının çok önemli olduğunu ifade eden Salman, Milletimizin birlik ve bütünlüğü yönünde yapılan açıklamalar çok değerlidir. Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız mesele yoktur. Milli duruşumuzu sergilememiz gerekiyor. Mutlaka kendi üretimimizi geliştirmek ve bunları da desteklemek gerekiyor. Bu tarz operasyonları yapmaya ve para birimi ile dünyayı terbiye etmeye çalışan bir organizasyona karşı alternatifler üretmeliyiz. Bu yerli de olabilir. Geçmişten geleceğe daha sağlıklı ilişkiler kurabilen ülkelerin ürünlerini tercih etmeliyiz. Bununla ilgili adımlar atılıyor diye konuştu.
Türkiye yapılanlara pabuç bırakmaz
Türkiyede dövizin bir gecede 2 katına çıktığı günler yaşandığına dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, O zaman siyasî istikrar yoktu. Ekonomimiz bu kadar güçlü değildi. İhracatımız yoktu. Bırakın dünya ile entegre olmayı komşularımızla kavga içerisindeydik. Şimdi bütün dünya ile entegre bir şekilde çalışmamız var. Dünyanın farklı ülkeleri ile yakınlaşmış bir Türkiye var artık. Bu yapılanların Türkiyeyi boyunduruk altına almak için yapıldığını görüyoruz. Kesinlikle Türkiye bu yapılanlara pabuç bırakacak bir ülke değil şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık