2018 Sezonunun En Büyük Gemisi Kuşadasına Yanaştı

Aydının Kuşadası ilçesinde bulunan Ege Port Limanı, sezonun en büyük gemisi olan Marella Dıscovery 2yi ağırlamaya başladı.

2018 Sezonunun En Büyük Gemisi Kuşadasına Yanaştı
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 13:33
Aydının Kuşadası ilçesinde bulunan Ege Port Limanı, sezonun en büyük gemisi olan Marella Dıscovery 2yi ağırlamaya başladı.
Bahama bayraklı Marella Discovery 2 adlı yolcu gemisi ile gelen bin 846 yolcudan 300ü otobüslerle Efes ve Meryem Ana turuna çıktı. Tur programına katılmayan bin 546 yolcu ve 744 personel Kuşadası kent merkezine yöneldi.
264 metre uzunluğunda 70 bin groston ağırlığındaki yolcu gemisi Marella Discovery 2nin Kuşadasına ilk seferini gerçekleştirdiğini belirten Kuşadası Ege Port Genel Müdürü Azizi Güngör, Marella Discovery 2, Kuşadası Ege Port limanına Ağustos ve Ekim aylarında 2 sefer daha düzenleyecek. Yunanistanın Siros Adasından bu sabah gelen yolcu gemisi, çoğunluğu İngiliz bin 846 yolcu ve 744 personel taşıyor. Gemi yolcularının çoğunluğunun tur programına katılmayarak kent merkezine yöneldi. Yolcuların gezmeyi ve alışveriş yapmayı tercih etmesi Kuşadası esnafına büyük katkı sağlayacaktır dedi.
Kuşadası Limanının ülkenin en çok tercih edilen liman işletmecisi olduğunu belirten Güngör, 2018 kruvaziyer turizm sezonunda Ege Port Limanına 2018 sezon başlangıcından bu yana toplam 59 gemi seferi ile 43 bin 415 yolcunun geldiğini belirterek, Türkiye genelinde gelen kruvaziyer gemilerinin yüzde 75 Kuşadası Ege Port limanının ağırladığını belirtti.
Akşam saat 18.00de Kuşadası Ege Port Limanından ayrılacak olan gemi Marella Dıscovery 2 Yunanistanın Skiathos Adasına gidecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık