150 Tllik Alışverişe Otomobil Kazanma Fırsatı

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ‘hayalleri süsleyen sıfır kilometre otomobil kampanyası sürüyor.

150 Tllik Alışverişe Otomobil Kazanma Fırsatı
  • 05 Ekim 2018, Cuma 14:11
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ‘hayalleri süsleyen sıfır kilometre otomobil kampanyası sürüyor.
Alışveriş merkezi, giyimden kozmetiğe, elektronik eşyadan mücevherata kadar her zevke ve bütçeye uygun kampanyalı ürünler ziyaretçileri mutlu ediyor. Sadece kent merkezi değil, çevre illerden de mevsim sonu indirimlerden yararlanmak amacıyla Kahramanmaraş Piazza AVM ye gelen ziyaretçiler, 150 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde otomobil sahibi olma şansı kazanıyor.
9 Temmuzda başlatılan sıfır kilometre otomobil kampanyasına dahil olmak isteyen alışveriş tutkunları, AVMnin danışma biriminde ibraz ettikleri her 150 TLlik alışveriş fişi yada faturaları karşılığında, bir adet çekiliş hakkı kazanıyor.
6 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlananlar, alışverişlerini arttırdıkça hayallerine daha fazla yaklaşma imkanı buluyor.
Kampanya bitiminde Milli Piyango İdaresi, Noter ve ziyaretçilerin huzurunda 16 Kasım Cuma günü yapılacak çekilişte son model otomobil sahibini bulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık