10 Milyon Kişi ‘Hızlı Giriş Yapıyor

Turkcell, mobil veya web sitelerine girişi çok daha güvenli ve hızlı hale getiren Hızlı Giriş teknolojisinin, 10 milyon kullanıcı barajını aştığını duyurdu.

10 Milyon Kişi ‘Hızlı Giriş Yapıyor
  • 11 Eylül 2018, Salı 11:51
Turkcell, mobil veya web sitelerine girişi çok daha güvenli ve hızlı hale getiren Hızlı Giriş teknolojisinin, 10 milyon kullanıcı barajını aştığını duyurdu.

Mobil uygulama ve web sitelerine yapılan üye girişlerini daha hızlı ve güvenli hale getiren Hızlı Giriş teknolojisi, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Turkcellden yapılan açıklamaya göre yalnızca cep telefonu numarasıyla uygulamalara kolayca giriş yapılmasını sağlayan Hızlı Giriş teknolojisinin Türkiyedeki kullanıcı sayısı 10 milyonu aştı. Hızlı Giriş teknolojisini kullanan kişiler ayrıca ‘Beni Hatırla seçeneğini işaretleyerek giriş süresini daha da kısaltabiliyor.

Hızlı Girişi yapan ilk operatör
Açıklamaya göre dünyada Hızlı Giriş teknolojisini ilk defa kullanan operatörden biri olarak öne çıkan Turkcellin Hızlı Giriş çözümünün başarısı sayesinde Türkiye, dünya genelinde GSMA (Dünya Mobil Operatörler Birliği) tarafından belirlenen ticari sürdürülebilirlik kriterlerini sağlayan ilk global pazar olmayı da başarmıştı. Bu teknoloji sayesinde, web sitelerine güvenli girişi yapmak ise saniyeler içinde gerçekleşiyor.
Öte yandan Turkcell, oldukça popüler olan gazete ve dergi uygulaması “Dergilik” ve müşteri hizmetleri uygulaması “Hesabım” dâhil olmak üzere, birçok uygulama Hızlı Girişi kullanıyor. Hızlı giriş teknolojisi, Turkcellin Fulltrip adlı seyahat sitesinde ve kitlesel fonlama platformu Arıkovanında da kullanılıyor.

Uygulamalarla entegre
Bu teknoloji ayrıca birçok servis sağlayıcı tarafından da tercih ediliyor. Türkiyenin ilk canlı mobil yarışması Hadi, seyahat uygulaması Piri, İstanbulun en popüler semtlerinden biri olan Beyoğlunu tanıtan Beyoğlu Belediyesinin yaşam uygulaması Smart Beyoğlu ve sosyal oyun platformu Kimboo ile Kuponsa gibi birçok uygulama sorunsuz ve güvenli oturum açma hizmeti için Hızlı Girişi kullanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık