Yünkül: Bursadaki Teknik Üniversite Sayısı Artmalı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, sanayi ve tarım kenti olan Bursadaki teknik üniversite sayısının arttırılması gerektiğini söyledi.

Yünkül: Bursadaki Teknik Üniversite Sayısı Artmalı
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 12:13
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, sanayi ve tarım kenti olan Bursadaki teknik üniversite sayısının arttırılması gerektiğini söyledi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, Bursa Teknik Üniversitesine ziyarette bulundu. Bursa için teknik üniversitelerin önemine değinen Yünkül, Bursa Teknik Üniversitesinin Bursa için öneminin farkındayız. Bu sebeple de üniversitenin eğitim kalitesinin yanında, bölüm sayısının artırılmasını önemsiyoruz. Üniversitemiz Bursanın gelişiminin ar-gesi olmalıdır. Sanayi ve tarım kenti olan Bursada üniversitesinin akademik çalışmaları ve girişimcilikte öncü rolüyle dünyadaki sayılı üniversitelerin arasında hak ettiği yeri alacağına inanıyorum. Özellikle üniversitemizin kampüs alanındaki eksiklerin giderilmesi, yeni binaların yapılarak öğrenci ve bölüm sayısının arttırılması için yönetim tarafından yapılan çalışmaları destekliyoruz. Daha önce teknik üniversitemiz için düşünülen Kestel kampüsünde ise Bursamıza üçüncü üniversitenin kazandırılarak diğer büyük illerdeki gibi ilimizde de üniversite sayımızın arttırılmasının elzem olduğu kanaatindeyiz. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak bu amaçlara ulaşılmasında elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazır olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.
Rektör Prof. Dr. Arif Karademir ise, Üniversitemizi marka üniversite haline getirmeye çalışıyoruz. Bu noktada Bursanın dinamikleri ile sürekli iletişim halinde olacağız. Üniversitemizi yönetişim mantığıyla yönetiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin katkılarını önemsiyor, Memur-Sen gibi Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütünün varlığından ve desteklerinden de onur duyuyorum. İkili ilişkilerimizin güçlenerek devam etmesinden ve yarınların Bursasını beraber inşa etmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık