Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Annelerle Buluştular

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Samsunlu anneler ile buluştu.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Annelerle Buluştular
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 17:10
Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Samsunlu anneler ile buluştu.
Eğitimin ilk ve en önemli kademesi olan annelerin beklentileri ve Türkiyedeki eğitim sistemini, eğitimin her coğrafyada ki önemini ve sistemin iyileştirme projeleri hakkında konuşuldu.
Bilnet Okulları CEOsu Faruk Tatar ve Bilnet Okulları Samsun Kampüsü yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıda, Faruk Tatar, “Eğitim-öğretimin ilk başladığı ve dinamik bir şekilde ilerlediği aile ortamının başöğretmenlerinin anneler olduğunu biliyoruz. Samsunlu anneler ile gerçekleştirdiğimiz bu ilk buluşmamızda, katılımın bu kadar yoğun olması, geleceğe dair umutlarımız adına bizleri çok heyecanlandırdı. Samsun, Karadenizin kalbi. Bilnet Okulları olarak, kurumsal kimliğimizin gücünü yerelde sizlerle destekleyerek, birçok eğitim kurumuna rol model olmak istiyoruz. Eğitim sektöründeki tüm gelişmeleri sizlerin öngörüleriyle şekillendirerek bu proje toplantılarının devamlılığını sağlayacağız. Bizim en büyük proje ortağımız sizlersiniz. En değerli varlıklarınızı bize emanet ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık