Usta Öğreticilere Oyun Eğitimi

KO-MEK, yeni eğitim dönemi başlamadan önce Çocuk Oyun Odası personeline yönelik drama eğitimi başlattı.

Usta Öğreticilere Oyun Eğitimi
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 11:27
KO-MEK, yeni eğitim dönemi başlamadan önce Çocuk Oyun Odası personeline yönelik drama eğitimi başlattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, ücretsiz halk eğitiminin yanı sıra, personel eğitimlerini sürdürüyor. Eğitim kapsamında, çocuk gelişimi açısından son derece önemli olan drama oyunları ve çocuklara yaklaşım metotları detaylı bir şekilde aktarılıyor. Çocuk Oyun Odası personeline yönelik eğitim pazartesi günü itibariyle başladı. 5 gün sürecek olan ve Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirilen eğitimi KO-MEK Uygulamalı Tiyatro ve Drama eğitmeni Özden Tezcan veriyor. Eğitime Çocuk Oyun Odalarında görev yapan personel katılıyor.
Eğitim sırasında Usta Öğreticilere empatiyi, paylaşmayı, hayal gücünü güçlendirmeye yönelik drama oyunları uygulamalı olarak öğretilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık