Sofular İlk Ve Ortaokulunda Yaz Kursları Başladı

Kütahyanın Pazarlar İlçesi Sofular İlkokulu ve Ortaokulu tarafından organize edilen yaz kursları başladı.

Sofular İlk Ve Ortaokulunda Yaz Kursları Başladı
  • 17 Temmuz 2018, Salı 11:40
Kütahyanın Pazarlar İlçesi Sofular İlkokulu ve Ortaokulu tarafından organize edilen yaz kursları başladı.
Yüzme, bağlama ve filografi alanlarında açılan kurslara öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.
Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Pazarlar Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Sofular İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğünce düzenlenen kurslarda öğrenciler hem ders yılının verdiği stresten kurtuluyor, hem de yüzme, bağlama ve filografi alanında hünerlerini ortaya koyuyorlar.
Sofular Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Hasan Alperen Doymaz, köy okulunda yüzme kursu açılacağını hayal bile etmiyordum. Okulumuzun böyle bir kurs açtığını duyduğumda çok sevindim ve hemen kaydoldum. Yüzme öğrenmek en büyük hayalimdi. Sofular ilkokulu ve ortaokulu öğrencisiyseniz bir şeyleri hayal etmeniz yeterli kursu organize eden herkese çok teşekkür ederim dedi.
Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali İhsan Poslu, Sofular İlkokulu ve Ortaokulu olarak öğrencilerimizi her yönüyle geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda okulumuz da yaz aylarında müzik, görsel sanatlar, sportif faaliyetler alanlarında farklı kurslar açarak öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi planlıyoruz. Bu sene üç alanda açtığımız kurslarımıza öğrencilerimizin ve velilerimizin ilgileri bizi çok memnun etti. Kursların açılmasına vesile olan Bağlama Kursu Öğretmenimiz Ömer Çetine, Filografi Kursu Öğretmenimiz Mehmet Emin Erkana , yüzme kurslarındaki desteklerinden dolayı Pazarlar İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Harun Çakıra ve Gediz İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Muhammed Keskine teşekkür ederim dedi.(MB-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık