Serhat Akpınar Kriterim; Uluslararası Diplomadır

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, 2018-2019 Akademik Yılının başlamasına sayılı günler kala yaptığı açıklamada “Kriterim; öğrenci odaklı eğitim, tam akretiditasyon ve tam dolaşıma sahip diplomadırdedi ve GAÜnün bu yılki ana rotasına göndermelerde bulundu.

Serhat Akpınar  Kriterim; Uluslararası Diplomadır
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 10:17
Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, 2018-2019 Akademik Yılının başlamasına sayılı günler kala yaptığı açıklamada “Kriterim; öğrenci odaklı eğitim, tam akretiditasyon ve tam dolaşıma sahip diplomadırdedi ve GAÜnün bu yılki ana rotasına göndermelerde bulundu.
Akpınar; Uluslararası iş birliklerinde; eylül ayında, küresel en büyük adımları atıyor ve anlaşmaları imzalıyoruz. kıtalar arası yolculuk başlıyor. ifadeleri ile, Girne Amerikan Üniversitesinin uluslararasılaşmak hedefinin bu yıl da devam ettirileceğini vurguladı.
Girnenin belkemiğiyiz ve vazgeçilmeziz
Öte yandan GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, yüksek öğretim alanında Türkiyede yayınlanan bir dergiye vermiş olduğu mülakatta ise, yine uluslararasılaşma ile ilgili olarak; Üniversitemizin, bölge ve dünya üniversiteleri arasında; öğrencilerine, uluslararası kampüslerinde eğitimlerini sürdürme fırsatı sunan tek üniversite oluşu da önemli ve tartışılmaz göstergedir. Kriterim; Öğrenci odaklı eğitim, tam akretiditasyon ve tam dolaşıma sahip diplomadır şeklindeki ifadeleri kullandı.
50inci Kuruluş Yıldönümüne uzanan güncel perspektife bir yorum da getiren Kurucu Rektör Akpınar; Geride kalan 33 yıllık süreçte, varlıklarının Girneye ve KKTCdeki yüksek öğrenime kattığı değeri, kamuoyunun takdirine bıraktığını söyleyerek; Doğduğumuz kentin, yani Girnenin belkemiğiyiz, vazgeçilmeziz. Bizimle birlikte, Girne de büyüyor. Kentimizin sağlıklı ve bilinçli gelişimine yönelik çabaların tam merkezindeyiz, aksi düşünülemez bile. Girne Amerikan Üniversitesinin içinde olduğu dev yerleşke; fonksiyonel olanakları artmış, daha işlevsel bir kampüs görünümüne ulaşıyor. Özellikle sağlık, sosyal yaşam ve kültür alanındaki tamamlanmak üzere olan projelerimizin devreye girmesi ile de; Girne Kentinin bir çekim merkezi olacağı, halen Dünyanın sayılı kenti için geçerli olan ve iç içe geçmiş, Üniversite-Kent Birlikteliği kavramında da, ülkemiz için yeni bir dönem başlamış olacaktır. Yeni akademik yılımızın son hazırlıkları kapsamında; İnşaatı tamamlanan Sahne Sanatları Fakültesinin yeni komleksi ile birlikte; Smart Health çok fonksiyonlu sağlık kuruluşumuz, artık tıp fakültemiz bünyesinde hizmetlerine yeniden devam edecek . GAU Fitness Spor Merkezimiz ise; Kampüsümüzün en güzel noktasında hazırlanıyor. Çok önemli addettiğimiz, yine titizlik ile ele alacağımız ve üniversitemizi kurumsal 50inci yılına ulaştıracak süreçte de; Bilimsel varlığımızın yanında, sosyo-kültürel alanların tamamında, bir bilim ve yaşam üssü olarak daima geleceğe yön vereceğiz değerlendirmesinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık