Selendide İlköğretim Haftası Kutlandı

Manisanın Selendi ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte düzenlenen programla İlköğretim Haftası kutlandı.

Selendide İlköğretim Haftası Kutlandı
  • 21 Eylül 2018, Cuma 12:49
Manisanın Selendi ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte düzenlenen programla İlköğretim Haftası kutlandı.
Manisanın Selendi ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen programla kutlandı. Kutlamalar kapsamında Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşının okunması sonrasında konuşan Ataşman, Çocukları anlamak sıkı bir iletişim kurmak onları geleceğe hazırlamak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız. Amacımız bilgi aktarmak değil bilgiye ulaştırmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirmek olmalıdır dedi.
Konuşmaların ardından 4. Sınıf öğrencileri tarafından ilkokula başlayan öğrencilere hediye verildi. Öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterileriyle birlikte tören sona erdi.
Programa Selendi Belediye Başkan Vekili Ahmet Akşehirli, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, Şube Müdürü Ömer Karagöz, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık