Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu Örnek Gösterildi

Adananın Karaisalı ilçesinde Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu başta eğitim olmak üzere okulun fiziki görünümüyle de örnek okul olarak gösterildi.

Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu Örnek Gösterildi
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 12:04
Adananın Karaisalı ilçesinde Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulu başta eğitim olmak üzere okulun fiziki görünümüyle de örnek okul olarak gösterildi.
Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu, okulu ziyarete gelen Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutataya okulu tanıttı. Bina girişinde şehit Mehmet Çalışkanın fotoğrafını gösteren Karacaoğlu, “Bu okulumuzun adı 2.Jandarma Komando Taburu Komutanlığı İkizce- Şırnak Piyade Komando Asteğmeni olarak görev yaparken 24 Aralık 1991 günü teröristlerce yapılana saldırı sonucu şehit olan Mehmet Çalışkandan almaktadır“ dedi.
Daha sonra Kaymakam Korkutataya İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammt Karacaoğlu, okul içindeki yine adını bir şehide verilen Jandarma Uzman Çavuş Bilal Akıncı Kütüphanesini gezdi. Karacaoğlu, Şehit Mehmet Çalışkan İlkokulunun yaz döneminde başta Müdür Ahmet Özgan olmak üzere ve diğer öğretmenlerle birlikte baştan sona boyandığını, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesinin de katkılarıyla bahçe düzenlemesinin gerçekleştirildiğini söyledi. Karacaoğlu, “Yaz tatilinde müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler okulumuzun dış ve ç cephe boyasını kendileri yaptı. Okul içi duvarlarım öğretici ve eğlendirici materyallerle süslediler. Bu okulumuz adeta Adana merkezdeki özel okullarla yarışmaktadır. Okul Müdürümüz Ahmet Özgan beyin şahsında emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sınıfları gezen Kaymakam Selami Korkutata, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet etti. Kaymakam Korkutata öğretmenleri,öğrencileri ve okul müdürü Ahmet Özganı tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık