Saülü Öğretim Üyesi Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğandan Aldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümünden Arş. Gör. Dr. Gamze Güney Eskiler “YÖK Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Saülü Öğretim Üyesi Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğandan Aldı
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 14:48
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümünden Arş. Gör. Dr. Gamze Güney Eskiler “YÖK Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.
Üniversitelerdeki bilimsel araştırma ile gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri, tezleri ve topluma hizmet faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla, YÖK tarafından verilen “Üstün Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ödüller, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Kongre ve Kültür Merkezinde YÖK tarafından düzenlenen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreninde gerçekleştirilen programla bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride dağıtıldı. Dr. Gamze Güney Eskiler, Uludağ Üniversitesinde “Tıbbi Biyoloji” alanında yaptıkları doktora teziyle tez danışmanı Prof. Dr. Gülşah Çeçener ile birlikte ‘Sağlık Bilimleri Kategorisinde ödülün sahibi oldu.
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ve üniversite senatosu üyelerinin de katıldığı törende tüm üniversite rektörlerinin yanı sıra ilgili bakanlar, kurum başkanları, büyükelçiler, devlet protokolünden birçok kişi ile üniversiteleri temsilen belli sayıda akademisyen ve öğrenciler olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi yer aldı. Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu tarafından yapılan müzik dinletisiyle başlayan törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma gerçekleştirdi. Yeni akademik yılın tüm akademisyenlere ve öğrencilere hayırlı olmasını dile getirerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin okullarındaki dersleri dışında herhangi bir kurumdan ve kişiden özel destek almadan üniversiteye girebileceği bir sistemi tesis etmenin ve oturtmanın hedefleri olduğunu söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık