Şaphanede Bin 570 Kursiyere Eğitim

Kütahyanın Şaphane ilçesinde Hayat boyu öğrenme halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı yapıldı.

Şaphanede Bin 570 Kursiyere Eğitim
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 11:00
Kütahyanın Şaphane ilçesinde Hayat boyu öğrenme halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı yapıldı.
Şaphane Kaymakamı Lütfullah Göktaş başkanlığında İlce Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, komisyon üyesi kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fuat Bayrinin yaptığı sunumla 2017-2018 yılı çalışmalar değerlendirildi. Verimli bir öğretim yılı geçirildiğini belirten Fuat Bayri, Mesleki ve teknik alanda açılan 28 kursta 582, 45 alanda genel kurslarda ise 970 kursiyere, toplamda ise 1570 kursiyere hizmet sunumu gerçekleşti. Tüm Şaphane halkına hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı İlce Kaymakamımız Lütfullah Göktaş ,Belediye Başkanımız Rasim Daşhan ve tüm kurumlarımıza şükranlarımı sunuyorum diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık