Ortaokulda Veliler İçin Kaynaşma Ve Tanışma Etkinliği

Ispartanın önemli eğitim kurumlarından IYAŞ Selçuklu Ortaokulunda, veli kaynaşma ve tanışma programı düzenlendi.

Ortaokulda Veliler İçin Kaynaşma Ve Tanışma Etkinliği
  • 28 Eylül 2018, Cuma 15:54
Ispartanın önemli eğitim kurumlarından IYAŞ Selçuklu Ortaokulunda, veli kaynaşma ve tanışma programı düzenlendi.
Eğitimde adından sıkça söz ettiren IYAŞ Selçuklu Ortaokulunda, veliler arasında birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkması için çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Yıl boyunca yapmış olduğu özgün çalışmaların yanı sıra, öğrenci - veli ve eğitimci arasında bir köprü oluşturulmasını amaçlayan ortaokulda, 5. sınıf velileriyle tanışma ve kaynaşma etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında bir araya gelen okul personeli ile veliler, birbirlerini yakından tanıma fırsatı bularak, arkadaş oldular.
“Birlikten kuvvet doğar” düşüncesiyle hareket ettiklerini ve edeceklerini belirten okul yönetimi benzer uygulamalarla eğitimde kalitenin artırılması adına çalışmaları sürdüreceklerini iletti. Düzenlenen etkinlikten son derece memnun kaldıklarını ifade eden veliler, tanışma toplantısının verimli olduğunu ve devamının gelmesini istediklerini dile getirdiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık