Nazilli Belediyesinden İngilizce Fırsatı

Nazilli Belediyesi ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında protokol imzalandı.

Nazilli Belediyesinden İngilizce Fırsatı
  • 24 Temmuz 2018, Salı 8:59
Nazilli Belediyesi ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında protokol imzalandı.
Protokole göre, Nazilli Belediyesinde görevli tüm personel ve birinci derece yakınları, İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu tarafından verilen dil eğitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.
Nazilli Belediyesi, çalışanlarının indirimli olarak dil eğitimi alabilmesi için İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu ile protokol imzaladı.
Yabancı dil bilmenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Dilerim böyle bir fırsatı tüm personelimiz değerlendirip kendini dil konusunda yetiştirir. Günümüzde yabancı dil bilmek büyük bir ihtiyaçtır. Bu anlamda böyle bir protokole imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, “İmzalamış olduğumuz protokol sayesinde personelimiz, yerli ve yabancı uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenme fırsatı yakalamış olacak. Belediye çalışanlarımızın bu anlamda kendilerini yetiştirip geliştirmeleri bizim için büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık