Meüde Kayıtlar Devam Ediyor

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Mersin Üniversitesine (MEÜ) yerleşen adaylar turkiye.gov.tr/ adresine girerek, E-Devlet şifreleriyle kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Meüde Kayıtlar Devam Ediyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 16:20
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Mersin Üniversitesine (MEÜ) yerleşen adaylar turkiye.gov.tr/ adresine girerek, E-Devlet şifreleriyle kayıtlarını yaptırmaya başladı.
MEÜden yapılan açıklamada, elektronik kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin üniversite kayıtlarla ilgi olarak gelmeleri veya herhangi bir belge getirmelerinin gerekmediği bildirildi. E- Devlet üzerinden kayıt yapamayan öğrenciler ile Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Programı, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Programları, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Otopsi Yardımcılığı Programı bölümlerine yerleşen adayların kayıt için şahsen kayıt başvurusunda bulunmaları gerektiği belirtildi.
MEÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda oluşturulan kayıt masalarında ilgili bölüm öğretim elemanları danışmanlığında yürütülen işlemlerin ise sorunsuz devam ettiği vurgulanan açıklamada, Kayıtlar sırasında dışarıda bekleyen aileleri sıcaktan korumak içinse çadır kuruldu. Ayrıca öğrencilerimiz ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kayıt için gelen öğrencilerimizin bilgilendirilmesi için Üniversitemiz ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği kapsamında stant açıldı. Görevli polis memurları öğrencilere kent ve üniversite yaşamı ile ilgili bilgi aktardı. Stantta öğrencilerin sorularını da yanıtlayan görevliler, art niyetli kişi ve gruplara ilişkin öğrencileri bilgilendirdi denildi.
Ayrıca kayıtların 5 Eylül tarihinde sona ereceği bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık