Mercan Kolejinde Çocuk Haftası Etkinliği

Malatya Mercan Koleji 1 Ekim Dünya Çocuk haftasında bir ilke imza attı.

Mercan Kolejinde Çocuk Haftası Etkinliği
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 10:23
Malatya Mercan Koleji 1 Ekim Dünya Çocuk haftasında bir ilke imza attı.
Malatya Mercan Koleji, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özcan Mercanın da katılımıyla 1 Ekim Dünya Çocuk Haftasında UCIM derneği işbirliği ile son zamanlarda dünyanın ve Türkiyenin kanayan yarası ‘Çocuk istismarı sorununa dokundu.
Yapılan etkinlikler dahilinde UCIM derneğinden gelen üyeler, çocuk istismarı ile ilgili sunumlarını yaptı. Dünya Çocuk Haftası nedeniyle etkinliğe katılan öğrencilerin bileklerine mavi kurdele takılırken etkinlik öğrencilerin pankartlarla kortej yürüyüşü ile devam etti.
Uçan balonlara asılan istismar ile ilgili anlamlı mesajlar da öğrenciler tarafından gökyüzüne bırakıldı. Etkinlik sonunda öğrenciler dans etkinliği ile istismara tepkilerini eğlenerek göstermiş oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık