Melikgazi Belediyesinden Diksiyon, Spikerlik Ve Sunuculuk Kursu

Melikgazi Belediyesi Mel-Mek Kursları çerçevesinde bir ilke imza atarak medya mensuplarına özel Diksiyon, spikerlik ve sunuculuk kursu açılıyor.

Melikgazi Belediyesinden Diksiyon, Spikerlik Ve Sunuculuk Kursu
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 11:52
Melikgazi Belediyesi Mel-Mek Kursları çerçevesinde bir ilke imza atarak medya mensuplarına özel Diksiyon, spikerlik ve sunuculuk kursu açılıyor.
Teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek eğitimlerle kursiyerlere görsel medya: televizyon haberciliği ve programcılığı, habercilik çeşitleri, haber yazma teknikleri, muhabirlik, programcılık, canlı program çekimleri, spikerlikte jest ve mimik, bakış, duruş ve kamera açıları, spiker okumalarında duyguları yansıtma, sunuculukta jest ve mimik, sunucunun programa hazırlanması, ve soru sorma teknikleri, gibi konularda eğitim verileceğini belerten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MEL-MEKten mezun olduktan sonra kursiyerlerin medyanın yayın kollarında çalışma veya kendilerini geliştirme imkanı bulabileceklerini bildirdi. Diksiyon, spikerlik ve sunuculuk kursunda kursiyerlerin eğitim boyunca iki kitapçıkta eğitim göreceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Düzenleyeceğimiz kurs sayesinde kursiyerlerimize 3 ay süresince 80 saat boyunca teorik ve uygulamalı eğitim vermek suretiyle nitelikli birer medya çalışan olarak görev alabileceklerini amaçlıyoruz” dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan kursa katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi,1 adet fotoğraf ve öğrenim belgesi ile Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık