Ko-Mekten İl Sağlık Müdürlüğüne İletişim Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediesi bünyesindeki KO-MEK tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına iletişim konusunda eğitim verildi.

Ko-Mekten İl Sağlık Müdürlüğüne İletişim Eğitimi
  • 07 Eylül 2018, Cuma 14:24
Kocaeli Büyükşehir Belediesi bünyesindeki KO-MEK tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına iletişim konusunda eğitim verildi.
Kentin Halk Üniversitesi kimliğine sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), eğitim konusundaki tecrübesi ve kalitesi ile kamu kurum ve kuruluşlarından ilgi görüyor. Son olarak İl Sağlık Müdürlüğü, etkili sunum teknikleri ve iletişim konusunda, KO-MEKten eğitim desteği aldı. KO-MEK Bilgisayar Usta Öğreticisi Aydan Yılmaz, il Sağlık Müdürlüğü yetkililerine “Etkili Sunum Teknikleri ve İletişim” konusunda eğitim verdi. İki gün süren eğitim kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine sunum sırasında dikkat edilmesi gereken diksiyon kuralları aktarıldı.
İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, KO-MEKten aldıkları eğitimin kendileri için son derece yararlı olduğuna dikkat çekti. Yetkililer, KO-MEKin eğitimde gösterdiği başarıyı yakından takip ettiklerini aktararak, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak etkili sunum teknikleri ve iletişim konusundaki eğitimin KO-MEK tarafından verilmesini istedik. KO-MEKin bu konudaki tecrübesi ve başarısından yararlanmak bizler için önemli. Bize bu fırsatı veren başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm KO-MEK yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık