Kemalpaşa Belediyesinden Tercih Desteği

Kemalpaşa Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu.

Kemalpaşa Belediyesinden Tercih Desteği
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 14:41
Kemalpaşa Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler için Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu.
Kemalpaşa Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve yeni beceriler kazanmaları konusunda destek oluyor. Gençlerin hayatlarında önemli bir yer tutan üniversite sınavının ardından tercih döneminin başlayacağını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, tercih döneminin başından sonuna kadar öğrencilere uzman eğitmenler tarafından her konuda destek verileceğini söyledi.
Uğurlu, Hayatlarına yön verecek olan öğrencilerimizin, tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmesini sağlamak ve onlara değerlendirebilecekleri alternatifleri sunmak için Kemalpaşa Belediyesi tarafından 15 Temmuz Kültür Merkezinde Üniversite Tercih Destek Merkezi kurduk. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için düzenlediğimiz hazırlık kursları ve sınav stresini aşarak motivasyonlarını arttırıcı seminerlerle sınavdan önce öğrencilerimizin yanında olduk. Sınavdan sonra da doğru tercih yapabilmeleri için Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri programıyla yanlarında olmaya devam ediyoruz dedi.
Üniversite tercih ve tanıtım günleri programının Kemalpaşa Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliği 6-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini de kaydeden Başkan Uğurlu, tercih döneminin başından sonuna kadar öğrencilere uzman eğitmenler tarafından her konuda destek verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık