Kbü, Çinin En Büyük Eğitim Fuarında Yer Aldı

Karabük Üniversitesi Çinin en önemli ve en büyük eğitim fuarı olan ‘China Education Expo 2018e katıldı.

Kbü, Çinin En Büyük Eğitim Fuarında Yer Aldı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 18:33
Karabük Üniversitesi Çinin en önemli ve en büyük eğitim fuarı olan ‘China Education Expo 2018e katıldı.
Uluslararası alanda bilinirliğini artırmak ve diğer üniversitelerle anlaşmalar yapmak üzere seçkin eğitim fuarlarına katılmaya devam eden Karabük Üniversitesi, Çinin en büyük eğitim fuarında da yerini aldı.
‘China Education Expo 2018 Fuarına 30a yakın ülkeden 200e yakın üniversitenin katılırken fuarın birinci gününde, diğer üniversitelerle ikili iş birliğini artırmaya yönelik görüşmeler yapıldı. İkinci gününde ise Çinli öğrencilere Karabük Üniversitesinin lisans, yüksek lisans ve doktora programları tanıtıldı.
Fuara Karabük Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Refik Polatın yanı sıra Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ebubekir Işık ve Uluslararası İlişkiler Ofisinden Arş. Gör. Muhammed Esad Kuloğlu katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık