Kartepe Belediyesinden Stajyerlere Destek

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından yeni dönem stajyer öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Kartepe Belediyesinden Stajyerlere Destek
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 10:55
Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından yeni dönem stajyer öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi.
Kartepe Belediyesi, Belediyede staja başlayan öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenledi. Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine katılan stajyer öğrencilere Kartepe Belediyesinin misyonu, vizyonu, özlük hakları ve kurumda uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildi. 2018 yılı yaz staj döneminde staja başlayan 29 öğrencinin iş hayatına atılmadan önce deneyim kazanmaları yönünde her türlü desteği sunan Kartepe Belediyesi, öğrencilere destek vermeyi sürdürüyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmezin talimatları doğrultusunda staj eğitimleri biten öğrencilere, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Kartepe Belediyesi İŞKUR yetkilileri tarafından daha sonraki dönemde de kariyer planlamaları ve iş yaşamına atılma konusunda çeşitli destekler veriliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Gençlerin vizyon ve ufkunu geliştirerek, gelecek hayatlarında isabetli ve doğru kararlar alarak başarılı birer iş insanı olmalarını sağlamak için her zaman gençlerimizin yanında ve destekçisiyiz. Türkiye gençlerimizle daima yükselecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık