Kadroya Geçen İşçilere Oryantasyon Eğitimleri Devam Ediyor

SASKİde kadroya geçen işçilere yönelik oryantasyon eğitimleri devam ediyor.

Kadroya Geçen İşçilere Oryantasyon Eğitimleri Devam Ediyor
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 15:39
SASKİde kadroya geçen işçilere yönelik oryantasyon eğitimleri devam ediyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) bünyesinde yeni düzenleme kapsamında kadroya geçen işçilere yönelik oryantasyon eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda ilçe şube müdürlükleri personellerine yönelik eğitimlere başladıklarını söyleyen SASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Zeki Koç, “Geyve-Taraklı-Pamukova Şube Müdürlüğünden sonra Ferizli-Söğütlü-Kaynarca Şube Müdürlüğü ve Karasu-Kocaali Şube Müdürlüğü personellerimizle de bir araya geldik. Diğer şube müdürlüklerinde bulunan çalışma arkadaşlarımızla da buluşacağız dedi.
Oryantasyon eğitimlerinin hem kuruma hem de personele katkı verdiğini ifade eden Koç, Eğitimler ile kurumun organizasyon yapısını, misyonunu, vizyonunu, hizmet alanlarını, işin kanuni yönlerini ve çalışan haklarını personellerimizle paylaşıyor, onlardan gelen soruları cevaplandırıyoruz. Bu eğitimlerimizin amaçlarından biri kurumsal aidiyeti üst seviyeye çıkarmak. Bizler değişen ve gelişen dünyamızda eğitimlerin sürekliliğine ve gerekliliğine yürekten inanıyoruz. Bu doğrultuda en doğru eğitimi en doğru zamanda vermeyi, böylece vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini her geçen gün daha ileriye taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık