İzciler Sarusuda Kamp Yaptı

KOCAELİ(İHA) ?? İzmit Belediyespor Diriliş İzci oymağı, Kandıra Sarısuda kamp yaptı.

İzciler Sarusuda Kamp Yaptı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 16:57
KOCAELİ(İHA) ?? İzmit Belediyespor Diriliş İzci oymağı, Kandıra Sarısuda kamp yaptı.
Muzaffer Gündüz liderliğindeki 30 kişilik izci grubu kampta, doğa bilincini güçlendirmek ve acil durumlarda toplanma, organize olma konularında eğitim aldılar. Diriliş İzci oymağı kampta ayrıca dünya izcilik hareketince her yıl gerçekleştirilen JOTA(telsizle havada buluşma)etkinliğine de katıldı. İzmitli izciler, telsizle İtalya ve Portekizli izcilerle konuştular.
Öte yandan İzmit Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden olan Down Kafenin ziyaretçileri eksik olmuyor. Özel çocukların çalıştığı Belsa B Blok girişindeki Down Kafenin son konukları ise Körfez ilçesindeki özel bir kolejin öğrencileri oldu. Öğretmenleriyle birlikte kafeyi ziyaret eden, çalışanlarla birlikte şarkı ve Türküler söyleyen öğrenciler, hoşça vakit geçirmenin keyfini yaşadılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık