İnönüde İlköğretim Haftası Kutlandı

Eskişehirin İnönü ilçesinde, İlköğretim Haftası yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İnönüde İlköğretim Haftası Kutlandı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 15:33
Eskişehirin İnönü ilçesinde, İlköğretim Haftası yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Şehit Ali İhsan İlköğretim Okulunda yapılan kutlama etkinliklerine, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yakup İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Büyük, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Etkinlik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitleri ve ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Okul öğretmenlerinden Zeynep Bingölün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından 4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine çiçekli hoş geldiniz karşılaması ile devam eden program öğrencilerin okuduğu şiir ve şarkılar ile tamamlandı.
Program sonunda İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçe kurum amirleri, yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrenci, öğretmen, veli ve milli eğitim çalışanlarına başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık