İlkokulun Bakım Ve Onarımını Üniversite Öğrencileri Yaptı

Elazığda bir ilkokulun bakım ve onarımını üniversite öğrenciler yaptı.

İlkokulun Bakım Ve Onarımını Üniversite Öğrencileri Yaptı
  • 05 Ekim 2018, Cuma 10:39
Elazığda bir ilkokulun bakım ve onarımını üniversite öğrenciler yaptı.
Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Kulübü öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yılangeçiren İlkokulunun eksikliklerinin giderilmesi için çalışma yaptı. Okulun bakım ve onarıma ihtiyacı olduğunu belirleyen öğrenciler, gerekli malzemeleri temin ederek, çalışmaya başladı. Eline mala ve fırçaları alan öğrenciler önce onarım yaptı, ardından boyasını gerçekleştirdi.
Amaçlarının geleceğin güvencesi olan çocuklar için bir şeyler yapabilmek ve farkındalık oluşması açısından öncülük etmek olduğuna değinen Kulübün Başkanı ve İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Semih Akın, kendilerine destek veren hocaları sayesinde Yılangeçiren köyünde bulunan ilk okulu elden geçirip, daha güzel bir hale getirmeye çalıştıklarını aktardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık