İlkokul 1.sınıf Öğrencilerinin Şubeleri Kura İle Belirlendi

Zonguldakın Çaycuma ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin şubeleri kura çekimi ile belirlendi.

İlkokul 1.sınıf Öğrencilerinin Şubeleri Kura İle Belirlendi
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 14:25
Zonguldakın Çaycuma ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin şubeleri kura çekimi ile belirlendi.
Çaycuma ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu ve İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu ve 75.Yıl İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin sınıf şubeleri kuralarla belirlendi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş bu okulları ziyaret ederek kura çekimine katıldılar.
Kaymakam Serkan Keçeli velilere yaptığı konuşmasında 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, “Birinci sınıf öğrencilerimizin ayrı bir heyecan oluyor. Yeniden okula başlayışı, sıfırdan yeni bir heyecan yapacaklar, heyecanını da gözlerden okuyabiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Keçeli, bu sene çok daha şeffaf , herkesin gözü önünde adil, mümkün olduğunca homojen sınıflar oluşturmak için kura yöntemiyle 1inci sınıfların şubelerini belirleyeceklerini söyleyerek, “Yani oluşacak sınıflarımızı , öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün öğretmenlerimiz çok tecrübeli, değerli ve iyiler. O yüzden hangi şubeye düştüğü aslında çok da büyük bir şey fark ettirmeyecek ama en azından gözümüzün önünde kimsenin aklında bir şey kalmadan böyle kura mekanizmasının kurulmasının faydalı olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun dedi.
Milli Eğitim Müdürü İsmail Başda yeni yılın öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık