İlköğretim Haftası Aliçetinkaya İlkokulunda Kutlandı

Balıkesirin Havran ilçesinde ilköğretim haftası düzenlenen törenler ile kutlandı.

İlköğretim Haftası Aliçetinkaya İlkokulunda Kutlandı
  • 18 Eylül 2018, Salı 14:14
Balıkesirin Havran ilçesinde ilköğretim haftası düzenlenen törenler ile kutlandı.
İlköğretim Haftası kutlama programı, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlunun 15 Temmuz Şehitleri Meydanında Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunmasıyla başladı. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından program Aliçetinkaya İlkokulunda devam etti.
Aliçetinkaya İlkokulunda düzenlenen programa Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Daire Amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Söbüoğlu “Çocuklarınıza güvenin, başarılarını takdir edin, umutlarını her daim taze tutun. Bizler çalışmalarımıza Mustafa Kemal Atatürkün “ Eğitimde kaybedilebilecek tek bir fert bile yoktur” düsturuyla devam edeceğiz, gelin hep birlikte yarınlarımızı inşa edelim. 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.
Öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından okunan şiirler ve yapılan müzikli gösteriler izleyenler tarafından alkışlarla karşılık buldu. Aliçetinkaya İlkokulundan mezun olan öğrencinin Türk bayrağını okula yeni başlayan öğrenciye takdim etmesiyle program son bulurken programın ardından Havran Belediyesince hazırlanan kırtasiye paketleri öğrencilere hediye edildi. Havran protokolü okula yeni başlayan öğrencilere çiçekler vererek okula hoş geldiniz dedi ve tüm öğrencilere sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim - öğretim yılı geçirmeleri dileklerini ilettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık