İkra Kolejinde Eğitim Öğretim Dönemi Açılışı

Adıyaman İkra Kolejinde 2018-2019 eğitim öğretim döneminin açılışı çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

İkra Kolejinde Eğitim Öğretim Dönemi Açılışı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 13:29
Adıyaman İkra Kolejinde 2018-2019 eğitim öğretim döneminin açılışı çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.
Bu yıl öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği İkra Koleji, 2018-2019 eğitim öğretim sezonunun açılışını öğretmenler, öğrenciler ve veliler birlikte yaptı. Öğrencilerin şiirler okudu, müzik dinletisinin sunulduğu etkinlikte 2018-2019 eğitim öğretim sezonunun pastası kesildi. Kurucu Müdür Süleyman Toprak, öğretmenlere karanfil takdim etti.
İkra Koleji Kurucu Müdürü Süleyman Toprak, İkra Koljeli olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, kendilerinin öğrencilerin geleceği için daha çok çalışacaklarını dile getirdi.
Süleyman Toprak, “Öğrencilerimiz İkra Kolejinde olmanın güzelliklerini, avantajlarını hep birlikte yaşayacak. Bizlerde öğrencilerimizin sizin huzurlu ve mutlu olması için eliminden geleni yapmaya söz veriyoruz. Yeter ki siz saygı ve sevgi ile birbirinize karşı görevlerini yerine getirin. Bizlerde bilgilerimiz ile sizlere sunalım. Yeni eğitim öğretim yılının tüm aileleri, vatanımıza milletimize, hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık