Hayırseverden Eğitime Destek

Adanada hayırsever Saniye Özaltının yaptıracağı ikinci okulun protokolü Vali Mahmut Demirtaşın katılımıyla imzalandı.

Hayırseverden Eğitime Destek
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 17:13
Adanada hayırsever Saniye Özaltının yaptıracağı ikinci okulun protokolü Vali Mahmut Demirtaşın katılımıyla imzalandı.
2016 yılı Şubat ayında 2 milyon TL tutarında nakit bağışında bulunarak, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesinde mülkiyeti Hazineye ait arsanın üzerinde bulunan Mithatpaşa Ortaokulu bahçesinde, 28 derslikli Saniye-Hüsamettin Özaltın Ortaokulunu yaptıran hayırsever Saniye Özaltının, Adanada yeni yaptıracağı Hüsamettin Özaltın Anadolu Lisesinin protokol imza töreni, Vali Mahmut Demirtaşın da katılımıyla gerçekleştirildi.
Valilik makamında, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgunun da hazır bulunduğu imza töreninde Vali Demirtaş, hayırsever vatandaş Saniye Özaltına, örnek olmasını dilediği bu anlamlı davranışı ile eğitim ve öğretime sunduğu önemli katkılardan dolayı teşekkür etti.
Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesinde yaptırılacak olan Hüsamettin Özaltın Anadolu Lisesi için, ilki 500 bin TL olmak üzere inşaat sürecine göre toplam 3 milyon 750 bin TL bağışlayan Saniye Özaltın, eğitim ve öğretime destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık