Havran Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Balıkesirin Havran Belediyesi, ilçede bulunan okullarda okuyan 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.

Havran Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Desteği
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 15:37
Balıkesirin Havran Belediyesi, ilçede bulunan okullarda okuyan 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.
Eğitime her zaman katkı sağlayan okulların boya badana, sosyal aktivitelerine destek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan Havran Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılında önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilere kırtasiye desteğini sürdürdü.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Amacımız, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak. Okullara fiziki desteklerimizin dışında her yıl öğrencilerimize de kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyoruz. Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Öğrencilerimiz ne kadar iyi şartlarda eğitim görürse, başarılı bireyler olarak ülkemize de en iyi şekilde fayda sağlayacaklardır. Bizler fiziki şartları iyileştirirken, öğretmenlerimiz de öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiriyor. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum dedi.
Etkinliğe Havran AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Asarlı ve Mehmet Yılmaz katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık