Harçlıklarıyla Kitabından 4 Adet Bastırabildi

Antalyada lise öğrencisi Demet Ünlü, ilk şiir kitabından harçlıklarından biriktirdiği parayla sadece 4 adet bastırabildi.

Harçlıklarıyla Kitabından 4 Adet Bastırabildi
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 9:32
Antalyada lise öğrencisi Demet Ünlü, ilk şiir kitabından harçlıklarından biriktirdiği parayla sadece 4 adet bastırabildi.
Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 11. sınıf öğrencisi Demet Ünlü, küçük yaşta yazmaya başladığı şiirlerini Siyah Beyaz Hayat isimli kitabında topladı. Vatan, Mustafa Kemal, dostluk, aşk, özlem konularının işlendiği kitapta 54 şiir yer aldı. Ünlü, haftalık harçlıklarından biriktirdiği parayla ilk kitabından sadece 4 adet bastırabildi. İyi bir yazar olmak isteyen lise öğrencisinin hedefi kitabının daha fazla ulaşmasını sağlamak. Bunun için maddi imkanı yetersiz olan Demet Ünlü, destek bekliyor.

Harçlıklarını biriktirdi
Adalet bölümü öğrencisi Demet Ünlü, şiir yazmaya amcasının kitaplarını okuyarak başladığını söyledi. Küçük yaşlardan beri duygularını mısralarla anlatmaya çalıştığını kaydeden Ünlü, Amcamın kitapları okudum ve ben de şiir yazmayı denedim ve kendi çapımda başarılı oldum. Öğretmenlerim şiirlerimi bir kitapta toplamamı tavsiye etti. Benim de hayalim hep bir kitap çıkarmaktı. Tanıdığım bir kişiye harçlıklarımdan ayırdığım 300 TL ile 4 adet kitabımı bastırdım. Harçlıklarım kitaba dönüşmüştü dedi.

Kitabını daha fazla basılmasını istiyor
İmkanları kısıtlı olduğu için sadece 4 kitap bastırabildiğini dile getiren Demet Ünlü, Ama ben kitabımın daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorum. İmkanım yok ama hayalim var. Hedefimin hayalde kalmasını istemiyorum. Şiirlerimi bir kitapta toplamak bile benim için hayaldi ama gerçek oldu ifadelerine yer verdi.
Ünlü, 56 şiirin bulunduğu kitabın 68 sayfadan oluştuğunu dile getirerek,mısralarında vatan, Mustafa Kemal, özlem, dostluk gibi konuları ele aldığını belirtti.
Şiir yazmaya devam ettiğini dile getiren Ünlü, ileride başarılı bir yazar olmak istediğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık