Ggm, Girişimci Olmak İsteyenleri Bekliyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanın isteği ile kurulan Kadıköy Mahallesinde Genç Girişimciler Merkezi (GGM), girişimci olmak isteyen gençleri bekliyor.

Ggm, Girişimci Olmak İsteyenleri Bekliyor
  • 01 Temmuz 2018, Pazar 12:18
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanın isteği ile kurulan Kadıköy Mahallesinde Genç Girişimciler Merkezi (GGM), girişimci olmak isteyen gençleri bekliyor.
Yaklaşık 3 yıl önce İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanın isteği ile kurulan Kadıköy Mahallesinde Genç Girişimciler Merkezi, girişimci olmak isteyen gençler için bulunmaz bir fırsat sağlıyor. Toplumsal kalkınmaya, sosyal ve ekonomik düzeyde katkı sağlamak amacıyla kurulan Genç Girişimciler Merkezi, bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasına olanak sağlıyor.
Merkezin girişimcilik algısının pozitif yönde gelişmesini kolaylaştırdığını söyleyen yetkililer, “Kadıköy Mahallesindeki katlı otoparkın Turan Güneş Caddesindeki Genç Girişimciler Merkezi, girişimcilik alanında yaptığı çalışmalar ile birlikte bünyesinde bulunan genç girişimcilere ofis, sekretarya, sarf malzemesi, toplantı odası, görüşme odası ve mesleki eğitimler gibi hizmetleri de 1 yıllığına ücretsiz olarak veriyor. Kuracağı iş ile ilgili ücretsiz danışmanlık almak isteyen, proje ve hibe programları hakkında bilgi almak isteyen gençlerin buluşma noktası haline de gelen merkezde girişimci alanları da mevcut. Merkez sayesinde şimdiye kadar bilişim ve bilişim sistemleri alanında, yazılım ve tasarım alanında, temizlik ve reklam ajansı hizmetleri alanında birçok girişimci iş hayatına atılmış durumda” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık