Genç İnovatif Sağlıkçılar Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresine Katıldı

Marmara Üniversitesi Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresinde sunum yaptı.

Genç İnovatif Sağlıkçılar Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresine Katıldı
  • 16 Ekim 2018, Salı 16:46
Marmara Üniversitesi Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresinde sunum yaptı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde 10-13 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresi tamamlandı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen ve 4 gün süren Uluslararası Müzik Dans ve Sağlık Kongresinin açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Literatürde sağlığın müzikle bir arada entegre edildiği ve bilimsel anlamda tartışıldığı çok güzel çalışmalar bulunduğunu, ancak ülkemizde bu tür bir çalışmanın daha önce yapılmadığını belirtti.
Rektör Battal, özellikle üniversite öğrencilerinin ve üniversite kulüplerinin bu kongrede temsil edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Marmara Üniversitesi Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü 10-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Müzik Dans Ve Sağlık Kongresine katıldı. Kulüp kongrede sağlıklı yaşam oturumunda çalışmalarını açıkladı. Oturumda Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü Başkanı Milli Tenisçi Erem Akyurt, Tennis Project Youth on the tennis court for heart health-Marmara University Example (Kalp sağlığı için tenis kortunda Gençlik Tenis Projesi, Marmara Üniversitesi örnekleri) isimli çalışma sundu.

Ulusal ve uluslararası dans, müzik ve sağlıkta atölye uygulamaları ile örneklendirilen kongrede, öğrenci performans çalışmaları büyük bir keyif ile izlendi. Kongreye katılan öğrencilerin katılım belgelerini Kongrenin Onursal Başkanı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Düzenleme Kurulu Başkanı Dr. Ali Rıza Kulun elinden aldılar.
Kongre, katılım belgelerinin dağıtımının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık