Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İspanyada

Mersinin Anamur ilçesindeki Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, Erasmus Projesi çerçevesinde İspanyanın Las Palmas kentine gitti.

Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İspanyada
  • 29 Haziran 2018, Cuma 14:18
Mersinin Anamur ilçesindeki Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, Erasmus Projesi çerçevesinde İspanyanın Las Palmas kentine gitti.
Geziye Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Doğan, İngilizce Öğretmeni Yeşim Yıldoğan ve Meslek Öğretmeni Kerim Tekkeşin katıldı. Proje ekibi, İspanya koordinatörlüğünde Portekiz, Almanya, Avusturya, İtalya, Güney Kıbrıs ve Türkiyeden gelen proje ortaklarıyla birlikte A European Energetic Revolution Winds Of Change (Değişim Rüzgarları) adlı Erasmus Plus KA219 Stratejik Ortaklık başlıklı projenin son toplantısını da gerçekleştirdi.
Proje kapsamında Playa de Arinagada toplantılar gerçekleştirildi. Toplantıda bugüne kadar yapılan etkinlikler değerlendirildi. Proje bittikten sonrada projenin sürdürülmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Proje ekibine tarihi Aguimes şehri, Las Palmas ve Madrid şehrinin tarihi ve kültürel yerleri gezdirildi. Gezi boyunca verilen yemeklerde yöresel lezzetler tattırıldı. Ayrıca proje konusu olan yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik bölgedeki rüzgar türbinleri, güneş enerji panellerini, inceleme ve tecrübeleri paylaşma çalışmaları yapıldı.
Gezi hakkında bilgi veren Yeşim Yıldoğan, İspanya gezisinin çok verimli geçtiğini söyledi. Yıldoğan, “Birçok etkinlik ve aktivitenin gerçekleştirildiği çok güzel bir eğitim hareketliliği oldu. İspanyadaki ortaklarımızın ekibimize candan davranmalarından dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık