Esenyurt Belediyesinden 10 Bin Öğrenciye Eğitim Yardımı

Esenyurt Belediyesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı başlangıcında 10 bin öğrenciye eğitim yardımı yaptı.

Esenyurt Belediyesinden 10 Bin Öğrenciye Eğitim Yardımı
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 11:50
Esenyurt Belediyesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı başlangıcında 10 bin öğrenciye eğitim yardımı yaptı.
2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlangıcında Esenyurt Belediyesi, 10 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 10 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye belediyenin yardımlarını dağıttığı ESKART ile eğitim yardımı yapıldı. Aileler Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden aldıkları ESKART ile belediyenin anlaşmalı olduğu mağazalardan okul kıyafeti ve kırtasiye malzemelerini kolaylıkla temin ettiler. Müdürlük yoğunluk oluşmaması ve vatandaşların mağdur olmamaları için yardımları bölümler halinde yaparak, yeni eğitim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü. Birim, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere ise gönül almak için kalem seti ve kalemlik hediye etti.
Eğitime çok önem verdiklerini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Yeni eğitim-öğretim döneminde Esenyurtta ikamet eden 10 bin öğrencimize okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Müdürlüğümüz incelemeleri sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere ESKART ile eğitim yardımlarımızı yaptık. Aileler çocuklarıyla birlikte anlaşmalı olduğumuz mağazalara gidip okul kıyafetlerini rahatça aldı. Böylelikle bir elin verdiğini diğeri görmemiş oldu. Biz belediye olarak eğitime her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde 7 okulun açılışını toplu olarak yapılacağız. Açılış törenimize Milli Eğitim Bakanımızı da davet ettik. Açtığımız ve açacağımız okullarla, yaptığımız eğitim yardımlarıyla en çok eğitimin emrindeyiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık