Erdemli Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Erdemli Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere 4 bin adet kırtasiye seti dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Erdemli Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
  • 25 Eylül 2018, Salı 15:32
Erdemli Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere 4 bin adet kırtasiye seti dağıtımı yapıldığı bildirildi.
Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Limon Çiçeği projesi kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği verilmeye devam ediliyor. Erdemlinin en uzak köylerine ve beldelerine kadar ulaşan eğitim desteği, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi, öğrenci velilerinin ise aile bütçesini rahatlatmayı başarıyor.
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için eğitim yardımında bulunduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve Türkiyenin geleceğinde hayırlı ve güzel görevlerde bulunmaları adına belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.
Gelecek nesillere yatırım yapmaya devam ettiklerini ve projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Tollu, Her dönem olduğu gibi okula giden çocuklarımıza yapmış olduğumuz kırtasiye yardımımız başlamıştır” diye konuştu. Tollu, Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık