Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Yaz Kursları Sona Erdi

Ispartanın Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz kursları sona erdi.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Yaz Kursları Sona Erdi
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 10:00
Ispartanın Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz kursları sona erdi.
Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslarda çocuklar ve gençler spor, müzik ve görsel sanatlarda eğitim aldı. 500den fazla çocuk ve gencin katıldığı kurslar sona erdi. Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, ailelerin çocuklarının zamanlarını verimli geçirmeleri, becerilerini geliştirmeleri, yeni eğitim öğretim yılına spor, müzik ve güzel sanatlarla uğraşarak girmelerini sağlamak amacıyla açılan yaz kurslarından memnun olduklarını söyledi.
Kurslara katılan öğrencilerin taleplerinin imkanlar ölçüsünde karşıladığını belirten Şanal, 500 den fazla çocuğumuz açtığımız kurslara katılım gösterdi. Derslerini mümkün olduğunca aksatmadan severek takip ettiler. Çocuklarımızın bu gayretlerini gördükçe yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anladık dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık