Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Balıkesirde

Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, eğitim yılı sene başı değerlendirme toplantısına katıldı.

Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Balıkesirde
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 13:56
Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, eğitim yılı sene başı değerlendirme toplantısına katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı kapsamında Karesi ve Altıeylül ilçelerinde görev yapan tüm resmi ve özel okul/kurum müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevinde bir araya geldi.
Balıkesiri eğitimde daha iyi yerlere taşıyacağız
Toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız yaptı. Yıldız, “2018-2019 eğitim-öğretim yılının başta Balıkesirimiz olmak üzere tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.Balıkesir İl MEM olarak, bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinciyle temel eğitimden orta öğretime, mesleki eğitimden din öğretimine, yaygın eğitimden örgün eğitime kadar çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Valimizin himayelerinde başlatılan ve ilimizde bir sevdaya dönüşen BENGİ Projesi başta olmak üzere diğer eğitim projelerimiz ile başarılı çalışmalarımızı 2018-2019 eğitim öğretim yılında da var gücümüzle sürdüreceğiz. Siz değerli çalışma arkadaşlarımın gayretleri ile Balıkesiri eğitimde çok daha iyi noktaya taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yılmaz, Bir okul, müdürü kadar okuldur
Toplantıda söz alan Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmazda öğretmenlere Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçukun selamlarını ilettikten sonra, “Bugün bizleri Balıkesir ilimizde böylesine güzel bir salonda ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız başta olmak üzere tüm değerli idarecilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak, varsa sorunları konuşmak, Bakanlığımıza iletmek amacıyla buradayız. Eğitim ve öğretim programlarının uygulanmasına yönelik aksaklıklar varsa onları yerinde tespit etmek; okullarda öğretmenlerimize öğrencilerimize dokunmak amacıyla Balıkesirdeyiz. İnşallah verimli bir toplantı olacağına yürekten inanıyorum.
Bir okul, müdürü kadar okuldur. Kurumlardaki insanlar, kurumlardaki yöneticilerle şekil alır. Okul müdürünün gayreti, öğrencilerin geleceğini de doğrudan etkiler. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşüyor dedi.
Din Öğretimi Genel Müdürü Naz Yılmaz, konuşmaların ardından okul müdürlerinin sorularını cevapladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık