Cumhuriyet Ortaokulu Türkiye 3.sü Oldu

Zonguldakın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Ortaokulu 4 bin 841 proje arasında öğretim yöntem ve teknikleri kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Cumhuriyet Ortaokulu Türkiye 3.sü Oldu
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 15:25
Zonguldakın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Ortaokulu 4 bin 841 proje arasında öğretim yöntem ve teknikleri kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Kdz. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde kategori bazında bakanlık ödülü ve bölgesel ödül almaya layık görülen çalışmalar arasına girmeyi başardı.
Ülke genelinde eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında 6.sı düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında alınan 4841 başvuru arasında ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlandı. Yapılan değerlendirme sonucu Türkiye genelinde 62 proje saha ziyaretine kalırken, Cumhuriyet Ortaokuluda 2 projesi ile saha ziyaretine kaldı. 21-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığının bağımsız değerlendiricileri tarafından yerinde incelenene okullar ve ödül almaya hak kazanan projeler belirlendi. Mayıs ayında 4841 proje içerisinden 2 projesi ile saha ziyaretine kalan Cumhuriyet Ortaokulu bireysel kategoride Fen Bilimleri Öğretmeni Şenol Yıldızın projesi öğretim yöntem ve teknikleri alanında Batı Karadeniz Bölge 1.si, Türkiye sıralamasında ise 3. oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık