Camide Trafik Eğitimi

Kütahyanın Aslanapa ilçesinde Kuran kursu öğrencilerine Cumhuriyet Mahallesi Camiinde trafik eğitimi verildi.

Camide Trafik Eğitimi
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:15
Kütahyanın Aslanapa ilçesinde Kuran kursu öğrencilerine Cumhuriyet Mahallesi Camiinde trafik eğitimi verildi.
3-17 yaş aralığındaki çocukların trafik konusunda bilgilendirilmeleri ve aile bireylerinin trafik kazaları ile ilgili farkındalıklarının yükseltilmesi ve bu alanda kamuoyunun oluşturulması amacıyla verilen eğitime öğrencilerin katılımı yoğun oldu.
Eğitime katılan çocuklara, trafik kuralları, trafikte nelere dikkat edilmeli, günlük karşılaşabilecekleri trafik sorunları ve trafik güvenliğini arttırmaya yönelik bilgiler aktarıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Camiinde İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Trafik Polis Memuru Ahmet Uzun tarafından verilen eğitimde, araç içerisinde bulunan çocukların bir trafik ihlali gördüğünde ailelerini uyarması istenirken her çocuğun bir trafik dedektifi olduğu, trafik kurallarını araç sürücülerinin olduğu kadar yayaların da bilmesi gerektiği vurgulandı.
Verilen eğitim öğrencilerin sorduğu soruların cevaplanmasıyla sona erdi. (YD-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık