Büyükşehirden Çağrı Merkezi Personeline Eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağrı Merkezi personeline, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi amacıyla eğitim verildi.

Büyükşehirden Çağrı Merkezi Personeline Eğitim
  • 29 Haziran 2018, Cuma 11:32
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağrı Merkezi personeline, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi amacıyla eğitim verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Çağrı Merkezi, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Çağrı merkezi hizmetinde yeni sisteme geçen Büyükşehir, vatandaşların sorunlarını birçok mecradan alıp, daha hızlı bir şekilde değerlendirebilecek. Büyükşehirin ilgili birimlerinde görev yapan personellere yeni sistemle alakalı eğitim verildi. Yeni sistemde, çağrı merkezinden vatandaşların sorunlarını dinleyen görevliler, sosyal medyadan, web sitesinden ve mobil uygulama üzerinden gelecek olan taleplere de anında cevap verebilecek. Talepte bulunan vatandaş talebinin ne durumda olduğunu da görebilecek.
Vatandaşlara, hizmetin daha hızlı ulaştırılması için, Büyükşehir birimlerde görev yapan personele, yeni geçilen çağrı merkezi sisteminin detayları anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitime, birimlerin ilgili personelleri katıldı. Farklı uzmanlık alanlarında birçok personelin görev aldığı Çağrı Merkezinde günlük ortalama 5 bine ulaşan çağrı kaydıyla hizmet veriliyor. Çağrı Merkezi numarasını tuşlayan vatandaşların talepleri ilgili birimlere aktarılıyor. Başvuru yapılan birimden gelen cevaplar, çağrı merkezi birimi tarafından vatandaşa iletiliyor. Çağrı merkezine telefonla ulaşan vatandaşlar yeni sistemle birlikte sosyal medya hesaplarından da taleplerini iletebilecek.
İzmit ve Gebzede bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bankoları ile 2 ayrı noktada vatandaşın tüm sorunlarını çözmek için yüz yüze temas kuruyor. Vatandaşlar ulaşım konusunda otobüs sefer saatleri, anlık olarak kullanacağı otobüsün konumu, güzergah, ücret bilgisi gibi bilgileri Çağrı Merkezi personelinden öğrenebiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık