Büyükşehir Başarı Getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında eğitim alan 16 kursiyer, POMEM 22. Dönem sınavını kazanırken, 7 kursiyer Askeri Okullar Sınavını kazandı.

Büyükşehir Başarı Getirdi
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 11:12
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında eğitim alan 16 kursiyer, POMEM 22. Dönem sınavını kazanırken, 7 kursiyer Askeri Okullar Sınavını kazandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğünün Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında sınavlara hazırlanan gençler başarıları ile göz doldurdu. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 22. Dönem ve Askeri Okullar Sınavlarına Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 16 kursiyer, POMEM 22. Dönem sınavını kazanırken, 7 kursiyer Askeri Okullar Sınavını kazandı. Öğrenciler bu sınavlara alanında uzman eğitmenlerin gözetiminde hazırlanıyor. Gençlerin bu zorlu sınavlarda başarılı olması ise verilen eğitimin kalitesinden kaynaklanıyor.
Askeri Okullar ve 22. Dönem POMEM sınavlarını kazanan kursiyerler, önceki gün Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgiye gençlere ücretsiz sunulan hizmetlerden dolayı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kursiyerler, her alanda gençlere değer veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmaoğluna teşekkürlerini iletti.
Gençler; PAEM, Spor Liseleri, PÖH, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okulları ve görevde yükselme gibi hazırlık kurslarında uzman eğitmenler ile sınav takvimlerine uygun dönemlerde Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanabilme olanağı yakalıyor. Bu yıl Spor Liseleri, POMEM ve Askeri Okullar kurslarının sınav sonuçları açıklandı. Sınav takvimine göre İzmit ve Gebzede Ücretsiz Özel Yetenek Kurslarında Besyo kursları devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık